
Sous Chef for chic restaurant in Amsterdam Zuid
What’s in it for you?
- Competitive monthly salary between €3,000 – €3,700 per month, depending on your experience;
- Holiday allowance;
- Pension benefits;
- Travel allowance (where applicable);
- 25% staff discount at all company restaurants;
- Participation in tip sharing;
- Complimentary staff meal (for shifts before 12:00 and 18:00);
- A welcoming and pleasant working environment;
- A dynamic team with friendly colleagues;
- Exclusive staff parties;
- Company excursions and team-building events;
- Support for your professional development: internal growth opportunities within the group, as well as opportunities to obtain relevant certificates;
- Access to cycling plan benefits and sports and wellness programs.
What will you do?
As Sous Chef, you will be responsible for ensuring a smooth service. In the absence of the Head Chef, you will have final responsibility and lead your kitchen team. You are tasked with ensuring correct mise en place, maintaining the quality of recipes and products, compliance with HACCP guidelines, and upholding cleanliness and hygiene in the kitchen.Who are you?
- You have a strong background in professional kitchens, as Chef de Partie, Sous Chef, or similar;
- You are a natural leader and excel as such, coaching, guiding and developing your team;
- You are creative, knowledgeable and passionate about good food;
- You are sociable, hospitable, and prioritise guest satisfaction;
- You excel as a resilient, solution-driven team player in a fast-paced setting;
- You are flexible, and available to work evenings, weekends and/or public holidays;
- You have a good command of the Dutch language;
- You are legally permitted to work in the Netherlands, holding an EU/EEA passport or a valid dutch work permit;
- You live in Amsterdam (or nearby).
About the employer
- Located near Amsterdam’s charming old south, this restaurant seamlessly blends French chic and contemporary flair. As part of a growing hospitality group that oversees ten distinctive establishments in Amsterdam and Laren, their menus pay homage to iconic dishes from Paris, New York, and Italy. With a clear vision and international perspective, the company excels in not only understanding but also exceeding their guests’ expectations. They foster a work culture that values dedication and hard work while celebrating the satisfaction that accompanies a job well done. If this resonates with you, we invite you to join their dedicated team.
Apply
Does this sound like you? Then you can apply using the form below!
Not sure which position is a better fit for you, or haven’t found an open vacancy that matches your dream job? We have an open application for just that! Send your CV via our website to introduce yourself or send us an email to contact@pridehospitality.nl!
Once we’ve reviewed your application, we’ll send you an email and schedule a phone call!
We’ll have an open conversation to get to know you, your background, your interests, and your career goals better! If you’ve applied specifically to one of our open vacancies, we’ll give you more information about the position and the employer and answer any questions you may have. We’ll suggest some of our (other) job openings that we think might be a perfect fit for you and align with your interests and goals!
We’ll share your CV with our client and recommend you for the job.
We’ll get our clients’ feedback. If it’s a good match, we’ll arrange an interview between you and them!
We strive to create great, lasting matches between you and the restaurants and hotels we work with. If at any point in the hiring process things don’t work out, we always have other options to send your way!

Sous Chef voor chic restaurant in Amsterdam Zuid
Wat zit er voor jou in?
- Concurrerend maandsalaris tussen €3.000 – €3.700 per maand, afhankelijk van je ervaring;
- Vakantiegeld;
- Pensioenvoordelen;
- Reiskostenvergoeding (indien van toepassing);
- 25% personeelskorting in alle bedrijfsrestaurants;
- Deelname aan het delen van fooien;
- Gratis personeelsmaaltijd (voor diensten voor 12:00 en 18:00);
- Een gastvrije en aangename werkomgeving;
- Een dynamisch team met vriendelijke collega’s;
- Exclusieve personeelsfeesten;
- Bedrijfsexcursies en teambuildingevenementen;
- Ondersteuning voor je professionele ontwikkeling: interne doorgroeimogelijkheden binnen de groep en mogelijkheden om relevante certificaten te behalen.
Wat ga je doen?
Als Sous Chef ben je verantwoordelijk voor een soepele bediening. Bij afwezigheid van de Chef-Kok ben je eindverantwoordelijk en geef je leiding aan je keukenteam. Je hebt de taak om te zorgen voor een correcte mise en place, het handhaven van de kwaliteit van recepten en producten, het naleven van de HACCP-richtlijnen en het handhaven van de netheid en hygiëne in de keuken.Wie ben jij?
- Je hebt een sterke achtergrond in de professionele keuken, als Chef de Partie, Sous Chef of vergelijkbaar;
- Je bent een natuurlijke leider en blinkt als zodanig uit door het coachen, begeleiden en ontwikkelen van je team;
- Je bent creatief, deskundig en gepassioneerd over lekker eten;
- Je bent sociaal, gastvrij en hebt gasttevredenheid hoog in het vaandel staan;
- Je blinkt uit als een veerkrachtige, oplossingsgerichte teamspeler in een snelle omgeving;
- Je bent flexibel en beschikbaar om ’s avonds, in het weekend en/of op feestdagen te werken;
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Je bent wettelijk bevoegd om in Nederland te werken, in het bezit van een EU/EER paspoort of een geldige Nederlandse werkvergunning; Je woont in Amsterdam (of omgeving).
Over de werkgever
- Dit restaurant ligt in de buurt van Amsterdams charmante Zuid en mengt naadloos Frans chic met eigentijdse flair. Als onderdeel van een groeiende horecagroep die toezicht houdt op tien onderscheidende etablissementen in Amsterdam en Laren, brengen de menu’s een eerbetoon aan iconische gerechten uit Parijs, New York en Italië. Met een duidelijke visie en internationaal perspectief blinkt het bedrijf uit in het niet alleen begrijpen maar ook overtreffen van de verwachtingen van hun gasten. Ze koesteren een werkcultuur die toewijding en hard werken waardeert en tegelijkertijd de voldoening viert die gepaard gaat met goed werk. Als dit je aanspreekt, nodigen we je uit om deel uit te maken van hun toegewijde team.