Head Chef working in his kitchen

Head Chef for unique Amsterdam club

Are you a passionate and creative Chef? Are you curious, always looking for new flavours and new ways to combine them? Do you just want to break the mould and dive headfirst into a challenge that allows you to experiment and push the boundaries of your cooking? Then congratulations! An innovative hospitality group is looking for a Chef to lead their fun and unique club in Amsterdam! Intrigued? You should be…

Who is our client?

    Part of an international hospitality company that aims to transform the industry through sustainable hospitality concepts, this spot in Amsterdam is enhancing and evolving the club experience! Home to the city’s best shots and most amazing cocktails, this exciting and unique club is all about combining fresh and appealing flavours from all over the world.
Since street food is one of the best ways to discover new and exciting flavours, this is the concept behind their menu. Their food is as quick and exciting to share as the bar’s signature shots or their massive cocktails. It is a place where people can enjoy delicious dishes while listening to mellow music, classic cocktails while listening to sexy beats, or the most iconic shots in Amsterdam while busting some moves on the dance floor.

Typical Menu

Veggies to share

  • Flamed Edamame: flamed soybeans, kosher salt and spicy sesame glaze
  • Arancini: fried risotto balls, parmegiano and truffle mayonnaise
  • Caribbean Taco: soft corn tortilla, fried plantain, black beans, sour cream, pickled radish and feta
  • Pão de Queijo: brazilian cheese bread, sweet mango chutney and popcorn
  • Popcorn Falafel: corn falafel, tahini sauce and chives

Meat and fish to share

  • Tuna Sashimi: thinly sliced tuna, tobiko, ponzu, frisée and wasabi mayonnaise
  • Jamaican Jerk Chicken Wings: marinated chicken wings and spring onion
  • Beef Tacos: gyoza shell tortilla, pulled beef, pickled vegetables, lettuce and sambalily
  • Gua Bao: crispy pork belly, lotus bao bun, pickled vegetables and hoisin sauce
  • Rib-eye Argentinian Style: sliced rib-eye, chimichurri and truffle crisps

Dishes for one

  • Tori Katsu: japanese panko coated chicken breast, white rice, edamame and curry sauce
  • Veggie Burger: green pea burger, brioche bun, tzatziki and fries
  • Burrata Tomato Salad: burrata cheese, heritage tomato, basil, wild garlic pesto and balsamic dressing
  • King Prawn Maracaña: king prawn stew, pull-apart bread and vine tomatoes
  • Sesame seared Tuna: tuna steak, sesame ponzu marinade, soy-coconut foam, frisée and green asparagus

Who are you?

  • You have at least two years of experience as Chef
  • You have excellent leadership and communications skills
  • You always strive for quality and consistency in your work
  • You have a creative, solution-driven mind
  • You enjoy working in a small team
  • You are committed to success, a team player and motivator
  • You are up to date on the latest developments and trends
  • You have obtained a HACCP and Social Hygiene certification
  • You are available full-time
  • You are legally permitted to work in the Netherlands, holding an EU/EEA passport or a valid dutch work permit
  • You live in Amsterdam (or nearby)
  • Terms of employment

  • €3,000 – €3,500 monthly salary
  • A challenging position in a dynamic, cosy and energetic working environment!
  • A new enthusiastic team
  • Flexible working hours
  • Work in a beautiful new business with a spacious kitchen
  • A competitive salary and growth opportunities
  • Apply

    Head Chef (Chef-Kok) working in his kitchen

    Chef-Kok voor unieke Amsterdamse club

    Ben jij een gepassioneerde, creatieve Chef-Kok? Ben je nieuwsgierig, altijd op zoek naar nieuwe smaken en nieuwe manieren om ze te combineren? Wil je gewoon de mal doorbreken en met je hoofd in een uitdaging duiken waarbij je kunt experimenteren en de grenzen van je kookkunst kunt verleggen? Dan gefeliciteerd! Een innovatieve horecagroep is op zoek naar een Chef-Kok om hun leuke en unieke club in Amsterdam te leiden! Geïntrigeerd? Dan moet je …

    Wie is onze klant?

      Deze plek in Amsterdam, die deel uitmaakt van een internationaal horecabedrijf dat ernaar streeft de industrie te transformeren door middel van duurzame horecaconcepten, verbetert en ontwikkelt de clubervaring! In deze spannende en unieke club worden de beste shots en meest geweldige cocktails van de stad geserveerd. Alles draait om het combineren van verse en aantrekkelijke smaken uit de hele wereld.
    Omdat street food een van de beste manieren is om nieuwe en spannende smaken te ontdekken, is dit het concept achter hun menu. Hun eten is net zo snel en opwindend om te delen als de kenmerkende shots van de bar of hun enorme cocktails. Het is een plek waar mensen kunnen genieten van heerlijke gerechten terwijl ze luisteren naar rustige muziek, klassieke cocktails terwijl ze luisteren naar sexy beats, of de meest iconische shots in Amsterdam terwijl ze zich uitleven op de dansvloer.

    Typisch Menu

    Veggie gerechten om te delen

  • Flamed Edamame: geflambeerde sojabonen, zeezout en pittige sesam lak
  • Arancini: gefrituurde risotto balletjes, parmezaanse kaas en truffel mayonaise
  • Caribbean Taco: zachte mais tortilla, gebakken banaan, zwarte bonen, zure room, zoutzure radijs en feta
  • Pão de Queijo: braziliaanse kaasbroodjes, zoete mango chutney en popcorn
  • Popcorn Falafel: mais falafel, tahini saus en bieslook
  • Vlees en vis om te delen

  • Tuna Sashimi: dungesneden tonijn, tobiko, ponzu, friseé en wasabi mayonaise
  • Jamaican Jerk Chicken Wings: gemarineerde kippenvleugels en lente ui
  • Beef Tacos: gyoza tortilla schelpen, draadjesvlees, zoetzure groenten, ijsbergsla en sambalily
  • Gua Bao: krokante buikspek, stoombroodjes, zoetzure groente en hoisin saus
  • Rib-eye Argentinian Style: gesneden rib-eye, chimichurri en truffel chips
  • Gerechten voor één

  • Tori Katsu: japans gepaneerde kipfilet, witte rijst, edamame en curry saus
  • Veggie Burger: kruidige doperwten burger, brioche bol, tzatziki en frietjes
  • Burrata Tomato Salad: burrata kaas, wilde tomaat, basilicum, wilde knoflook pesto en balsamico dressing
  • King Prawn Maracaña: gamba stoofpotje, breekbrood en tros tomaatjes
  • Sesame seared Tuna: tonijnfilet, sesam ponzu marinade, soja-kokosschuim, friseé en groene asperges
  • Wie ben jij?

    • Je hebt minstens twee jaar ervaring als chef-kok
    • Je hebt uitstekende leidinggevende en communicatieve vaardigheden
    • Je streeft altijd naar kwaliteit en consistentie in je werk
    • Je hebt een creatieve, oplossingsgerichte geest
    • Je werkt graag in een klein team
    • Je bent toegewijd aan succes, een teamspeler en motivator
    • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends
    • Je hebt een HACCP en Sociale Hygiëne certificaat behaald
    • Je bent fulltime beschikbaar
    • Je bent wettelijk toegestaan om in Nederland te werken, in het bezit van een EU/EER paspoort of een geldige Nederlandse werkvergunning
    • Je woont in (of nabij) Amsterdam

    Arbeidsvoorwaarden

    • €3.000 – €3.500 maandsalaris
    • Een uitdagende functie in een dynamische, gezellige en energieke werkomgeving!
    • Een nieuw enthousiast team
    • Flexibele werktijden
    • Werken in een prachtige nieuwe zaak met een ruime keuken
    • Een marktconform salaris en doorgroeimogelijkheden

    Reageren

    Back to top