(Demi) Chef de Partie working in the kitchen of his Amsterdam hotel restaurant, along with their colleague

Chef de Partie for luxury Amsterdam hotel

A spectacular riverside hotel in Amsterdam is looking for a motivated and enthusiastic Chef de Partie to join their à la carte restaurant! Do you love working in a fast-changing and multicultural environment? Are you ready to take your next step in your culinary career? Then keep reading!

What will you do?

    As Chef de Partie, your responsibilities will include:

  • Leading your own section of the kitchen;
  • Cooking independently following a recipe and your own planning;
  • Evaluating the freshness and quality of the ingredients to be used;
  • Checking the quality, taste, colour, freshness of prepared dishes;
  • Preparing orders using a la carte cooking techniques, portioning and garnishing according to the restaurant’s standards;
  • Setting up and decorating buffets;
  • Planning the daily work responsibilities and ordering of supplies and ingredients from suppliers;
  • Receiving, controlling and organising the ordered items, preserving the shelf life and hygiene;
  • Ensuring that the company’s guidelines/SOP are followed.

Who are you?

  • You have experience working in a 4-5 star hotel or a high-end restaurant;
  • You have a completed SVH cook’s diploma (SVH Zelfstandig Werkend Kok);
  • You can both work individually or in a team;
  • You have a certificate of compliance with (Dutch) HACCP rules and regulations;
  • You have an allergy regulation certificate;
  • Having a “leermeester” diploma is a plus!
  • You are familiar with kitchen hygiene activities as well as health and safety standards;
  • You are creative, hands-on, and have an eye for detail;
  • You are proficient in a variety of cooking techniques;
  • You have strong leadership and communication skills
  • You are motivated and enthusiastic;
  • You have a good command of the English and/or Dutch languages;
  • You are legally permitted to work in the Netherlands, holding an EU/EEA passport or a valid dutch work permit;
  • You live in Amsterdam (or nearby).

Terms of Employment

  • Full-time contract of 38 hours per week;
  • CAO Horeca salary scale 6. This is usually between € 2,287.70 and € 2,813.59 gross per month;
  • 25 holiday days per year;
  • Travel allowance of up to €150 per month, based on mileage;
  • Night surcharge of 20% and Sunday surcharge of 5%;
  • Pension schemes;
  • Uniform and laundry service;
  • Staff discount on overnight stays at company hotels;
  • Various staff events;
  • Excellent international career and training opportunities.

Apply

Chef de Partie working in the kitchen of his Amsterdam hotel restaurant, along with their colleague

Chef de Partie voor luxe hotel in Amsterdam

Een spectaculair hotel aan de rivier in Amsterdam is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Chef de Partie om hun à la carte restaurant te versterken! Werk je graag in een snel veranderende en multiculturele omgeving? Ben je klaar voor de volgende stap in je culinaire carrière? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

    Als Chef de Partie zijn je verantwoordelijkheden onder andere:
  • Leiding geven aan je eigen gedeelte van de keuken;
  • Zelfstandig koken volgens een recept en je eigen planning;
  • Het beoordelen van de versheid en kwaliteit van de te gebruiken ingrediënten;
  • Controle van de kwaliteit, smaak, kleur, versheid van de bereide gerechten;
  • Het bereiden van bestellingen met behulp van a la carte kooktechnieken, portioneren en garneren volgens de normen van het restaurant;
  • Opzetten en decoreren van buffetten;
  • Het plannen van de dagelijkse werkzaamheden en het bestellen van voorraden en ingrediënten bij leveranciers;
  • Ontvangen, controleren en organiseren van de bestelde artikelen, met behoud van de houdbaarheid en hygiëne;
  • Ervoor zorgen dat de richtlijnen/SOP van het bedrijf worden gevolgd.

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring met werken in een 4-5 sterren hotel of een high-end restaurant;
  • Je hebt een afgerond SVH koksdiploma (SVH Zelfstandig Werkend Kok);
  • Je kunt zowel individueel als in teamverband werken;
  • Je hebt een certificaat van naleving van de (Nederlandse) HACCP regels en voorschriften;
  • Je hebt een certificaat allergieverordening;
  • Het hebben van een “leermeester” diploma is een pré!
  • Je bent vertrouwd met keukenhygiëne en met gezondheids- en veiligheidsnormen;
  • Je bent creatief, hands-on en hebt oog voor detail;
  • Je bent bedreven in verschillende kooktechnieken;
  • Je hebt sterke leidinggevende en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent gemotiveerd en enthousiast;
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse en/of Nederlandse taal;
  • Je bent wettelijk toegestaan om in Nederland te werken, in het bezit van een EU/EER paspoort of een geldige Nederlandse werkvergunning;
  • Je bent woonachtig in Amsterdam (of omgeving).

Arbeidsvoorwaarden

  • Voltijds contract van 38 uur per week;
  • CAO Horeca schaal 6. Dit is meestal tussen de € 2,287.70 en € 2,813.59 bruto per maand;
  • 25 vakantiedagen per jaar;
  • Reiskostenvergoeding van maximaal € 150 per maand, op basis van kilometers;
  • Nachttoeslag van 20% en zondagtoeslag van 5%;
  • Pensioenregelingen;
  • Uniform- en wasservice;
  • Personeelskorting op overnachtingen in bedrijfshotels;
  • Diverse personeelsevenementen;
  • Uitstekende internationale carrière- en opleidingsmogelijkheden.

Reageren

Back to top